Compania

   

  Piticot - Mic Pitic este societate comerciala cu capital privat integral romanesc, producatoare de articole de acoperit capul pentru copii. Produsele firmei - caciulite, fesuri, fulare, palarii, bandane, sepci, bentite, batice - sunt recunoscute prin calitate foarte buna, design deosebit, si nu in ultimul rand prin faptul ca sunt foarte practice.

 Piticot - Mic Pitic Prod  s-a infiintat in anul 2017 si am fi vrut, asa ne-ar fi placut noua , sa creasca precum voinicul din poveste, intr-o zi ca intr-un an ! Dar pentru ca numai in povesti se poate intampla asta, zi de zi  noi punem impreuna inspiratia, daruirea, creativitatea, munca , le amestecam si realizam modelele  noi pe care le asteptati cu totii, stim noi, mai ales mamicile !

 Mic Pitic  se gandeste cu drag zi de zi la toti copii, insa de patru ori pe an, pentru cele patru colectii lansate de noi, ne implicam trup si suflet, astfel ca ceea ce iese din mainile noastre azi sa-i mangaie pe copii dumneavoastra in fiecare zi!

   Dupa ce ati ajuns la finalul calatoriei va multumim, va asteptam sa reveniti cu sugestii, idei sau  pareri despre noi si produsele noastre.

   Nu ezitati sa-i intrebati chiar pe micutii dumneavoastra, ei sunt de multe ori in masura sa aleaga mai bine decat noi !

   In definitiv, Mic Pitic  s-a inventat pentru ei !