Informatii returnare

 RETURNARE / SCHIMB PRODUSE

Ne dorim ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de produsele comandate. Depunem toate eforturile in acest sens, dar, daca se intampla ca un produs sa nu corespunda asteptarilor dumneavoastra, va vom restitui contravaloarea acestuia.

            Orice produs cumparat de pe site-ul magazinmicpitic.ro, poate fi returnat in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (fara urme de purtare, in ambalaj original, cu toate etichetele) si insotit de o copie a facturii aferenta.

Returnarea produselor se va face cu firma de curierat Fan Courier, pe cheltuiala clientului.


            In cazul in care doresti sa returnezi unul sau mai multe produse, este necesar sa ne anunti in termen de maximum 14 zile de la primirea coletului, apeland numarul de telefon 0731-731.203 ( luni-vineri, 07:00-15:00 ) pentru a comunica:

  • daca doriti sa schimbati un produs cu un altul si detalii legate de procedeul returnarii/schimbului de produse;
  • daca doriti sa returnati un produs si sa primiti contravaloarea acestuia inapoi. In aceasta situatie va vom restitui in 1-14 zile lucratoare contravaloarea acestuia prin transfer bancar. Va fi necesar sa ne comunici urmatoarele informatii: cont bancar  ( IBAN, alcatuit din 24 de cifre si banca la care acesta este deschis)

 

            Situatii în care se pot returna/schimba produse achizitionate pe site-ul www.magazinmicpitic.ro:

1. nu sunt marimea sau culoarea potrivite sau descoperiti ca nu sunt potrivite scopului pentru care le-ati achizitionat;

2. prezinta un defect de fabricatie si se afla în perioada de garantie de 90 zile de la data achizitionarii produsului.

 

IMPORTANT

Pentru a fi acceptat la retur produsul trebuie sa fie nou (fara urme de purtare, in ambalaj original si cu toate etichetele), cu exceptia produselor care au prezentat defecte de fabricatie ( vezi punctul 2).

Produsul returnat trebuie impachetat in orice tip de ambalaj ,plastic sau hartie, pentru protectie adecvata in timpul transportului.

Transportul produselor returnate cu Fan Courier se va face pe cheltuiala clientului.

 


Nu sunt acceptate colete cu ramburs!