Protectie date personale

 SC Piticot-Mic Pitic Prod SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. Vă furnizăm integral informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate - utilizatori ai website-lui magazinmicpitic.ro, în cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Această Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-lui www.magazinmicpitic.ro, dispozitive de tip smartphone, tabletă. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal dar și în documentele Condițiile Generale,  Politica de Confidențialitate din punct de vedere al informațiilor confidențiale, drepturi de autor, etc.), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.magazinmicpitic.ro.

Conform cerințelor Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 al U.E. denumit în continuare “Regulament” pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, SC Piticot-Mic Pitic Prod SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului www.magazinmicpitic.ro și achiziționării produselor si serviciilor SC Piticot-Mic Pitic Prod SRL.

Prin bifarea faptului că sunteți de acord cu Condițiile Generale și Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

  1. Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

SC Piticot-Mic Pitic Prod SRL colectează și prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare:

A. Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.magazinmicpitic.ro.

B. Activități comerciale de vânzări produse si servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări de produse si servicii pe website-ul www.magazinmicpitic,administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață, statistică.

  • Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor SC Piticot-Mic Pitic Prod SRL, desfăsurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newsletter-e (buletine informative), de urmărire și monitorizare a vânzărilor de servicii și comportamentului consumatorului.
  • Activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea produselor si serviciilor pe website-ul magazinmicpitic.ro).
  • În scop probatoriu în legătura cu activitățile de mai sus și de arhivare.

 

  1. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Pentru administrarea, îmbunătățirea și realizarea produselor si serviciilor furnizate de site-ul www.magazinmicpitic.ro:
    • nume, prenume, adresa (domiciliu/reședința), e-mail, numar de telefon, alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies
  • Pentru activități comerciale de vânzări produse si servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări, inclusiv vânzări online pe website-ul magazinmicpitic.ro, administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață, statistică:
  • nume, prenume, adresa (domiciliu/reședința), telefon, e-mail, adrese de livrare.